Известие

Collapse
No announcement yet.

най-красивата алфа 156 в България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• най-красивата алфа 156 в България

това е тя .....ако се чудите коя кола постояно спират хората да е гледат и снимат е тази е.......невярвах че ще има такъв ефект но е истина.
    reshih i az da stana fen na alfa kupih se edna ne losha alficka,i sam na mnenie che sa dobri avtomobili makar che predi imah predubejdenie kam markata ,no sega sam na drugo mnenie

Колега, но оффенце, обаче тея джанти не са най-подходящите за този модел според мен. Иначе колата изглежда супер
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

що пък на мен джантите ми харесват ама иначе колата не виждам нищо различно в нея от останалите 156-ци
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На 156 вървят по-прави форми на джантите (IMHO) Иначе джантите отделно са ефектни. Това исках да кажа
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

тази кола май се продава в мобилето
          п.с. тея джанти не ме кефят мое мнение
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Е чак па най-хубавата! Има и други по- хубави алфи, кат например една кюстендилска , бех качил снимки преди у форума. Тя тая освен джанти друго нищо..... А тва че я заглеждат, те и мойта я снимат, ама не съм я обявил за най-убавата у БГ
            156 V6 turbo

Comment

http://snimka.bg/album.php?album_id=59974
              156 V6 turbo

Comment

Първоначално публикувано от nkn66
                http://snimka.bg/album.php?album_id=59974
                Мен пък тая не ме кефи предната и броня
                Въпрос на вкус.
                Най красивата която съм виждал е една сива 156 2,5 V6 Италфест 2005 и другата е на Янко вишневата със Зендер пакета.
                Иначе в БГ не съм виждал 156 ГТА - там пакета е много добър.
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Тя вече е без лепенки и е с фарове на ГТА! За тва си прав всичко е въпрос на вкус, аз затва не съм казал, че мойта е най- красивата в БГ, ама си мисля че има кво повече да покаже от тая черната!
                  156 V6 turbo

Comment

това е истинската алфа момчета

всеки си има вкус , но такива тунинговани колички мен не ме кефат......особено когато са правени в БГ АМАТ......ХАХАХАХАХА
                    мойта поне е изчистена от всякаде няма спойлерчета крила и други намеси на бързи и яросни.........
                    reshih i az da stana fen na alfa kupih se edna ne losha alficka,i sam na mnenie che sa dobri avtomobili makar che predi imah predubejdenie kam markata ,no sega sam na drugo mnenie

Comment

Re: това е истинската алфа момчета

Първоначално публикувано от icco_1977
                      всеки си има вкус , но такива тунинговани колички мен не ме кефат......особено когато са правени в БГ АМАТ......ХАХАХАХАХА
                      мойта поне е изчистена от всякаде няма спойлерчета крила и други намеси на бързи и яросни.........
                      алфа 156 има НЕЧОВЕШКИ дизаин, и по принцип трябва много да се внимава с допълнителните тунинги за да не се получи обратен ефект...
                      иначе се радвай на твоята защото вече много хора се усетиха и 156 станаха много
                      alfa 156 '00 2.0 distinctive

Comment

Неам повече въпроси към тебе брато, ти явно си голем "Българин", тоест "Всичко което немога да имам не е убаво!"
                        156 V6 turbo

Comment

И к'во стана мойто гардже най убуу.
                          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Неам повече въпроси към тебе брато, ти явно си голем "Българин", тоест "Всичко което немога да имам не е убаво!"
                            неска бехме по едно и също време у Марсилията с тебе

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
                              неска бехме по едно и също време у Марсилията с тебе
                              Ей много го налазвате туй кафене Аз живея точно отсреща и ви виждам редовно - и теб, и кюстендилската, и Петко и Вальо и т.н.
                              .. държа ви под око
                              Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                              Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Working...
                              X